Autocar Budapest Metropolitan Area Ungaria 2021
Filtre: Transport: autocar× (3 oferte, 111.2EUR - 355.8EUR)

Afiseaza harta
Viena Economic Circuit 4 Zile Autocar 2021 Budapesta, Budapesta

Viena Economic Circuit 4 Zile Autocar 2021 Budapesta

Budapesta, Budapest Metropolitan Area, Ungaria

  • Autocar (01.07 - 12.09.2021)
   Date de plecare: 01.07, 05.08, 09.09
  • Fara transport
  Capitale Imperiale 2021 Autocar , Budapesta

  Capitale Imperiale 2021 Autocar

  Budapesta, Budapest Metropolitan Area, Ungaria

   • Autocar (14.03 - 22.10.2021)
    Date de plecare: 17.10
   Capitale Imperiale 2021 Autocar - Circuit 7 Zile, Budapesta

   Capitale Imperiale 2021 Autocar - Circuit 7 Zile

   Budapesta, Budapest Metropolitan Area, Ungaria

    • Autocar (30.04 - 09.10.2021)
     Date de plecare: 20.06, 18.07, 15.08, 12.09, 03.10

    Despre Budapest Metropolitan Area

    Budapest Metropolitan Area

    Budapesta este capitala Ungariei. Orașul este situat pe ambele maluri ale Dunării. În partea de est a Dunării se află Pesta, care ocupă două treimi din suprafață, iar pe partea de vest se află Buda, cealaltă treime a orașului.

    Sejururi Autocar Budapest Metropolitan Area

    Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Budapest Metropolitan Area, Ungaria reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

    Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Budapest Metropolitan Area. Puteti rezerva hotelul preferat din Budapest Metropolitan Area cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Budapest Metropolitan Area care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

    Calatoria cu autocarul catre Budapest Metropolitan Area constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

    Pentru a petrece o vacanta in Budapest Metropolitan Area, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

    Sejururi si pachete cu autocarul Budapest Metropolitan Area Ungaria 2021 cu plecari din Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati la cele mai mici preturi. Peste 2 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!

    Intrebari frecvente despre Budapest Metropolitan Area

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Budapest Metropolitan Area?

    Viena Economic Circuit 4 Zile Autocar 2021 Budapesta, CAPITALE IMPERIALE 2021 autocar - circuit 7 zile, CAPITALE IMPERIALE 2021 autocar sunt cele mai populare hoteluri din Budapest Metropolitan Area

      Cititi articolele despre Budapest Metropolitan Area, Ungaria de pe Blog-ul directbooking.ro

    Lucruri mai puțin știute despre Budapesta

    25.10.2019 Ungaria

    Un oraș într-un cadru natural uimitor, cu un patrimoniu arhitectural și istoric bogat, care oferă o combinație de neegalat între cultură, gastronomie înfloritoare și avantajele apelor termale și ale obiectivelor din patrimoniul mondial. Se numește Budapesta.