Ski Ungaria iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (13 oferte, 281.4EUR - 521.2EUR)

Afiseaza harta
Mediterrán, Velence

Mediterrán

Velence, Ungaria, Ungaria

  • Fara transport

  Vacante ski Ungaria

  Ungaria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Ungaria sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Ungaria si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Ungaria pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Ungaria sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Ungaria oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Ungaria garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Ungaria va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski Ungaria iarna 2022 - Alege din 13 oferte din statiuni cu skipass inclus si Rezerva online. Cele mai Bune Vacante si oferte de cazare la schi in Ungaria

  Intrebari frecvente despre Ungaria

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Ungaria?

  VELENCE RESORT SPA - HOTEL - SPA -RESTAURANT, TEKERGő eTTEREM eS MOTEL, MEDITERRáN, MARKó PANZIó, KAVICS SPA KLUBHOTEL sunt cele mai populare hoteluri din Ungaria

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Ungaria?

  House Magnolia sunt cele mai apreciate hoteluri din Ungaria ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Ungaria.


    Cititi articolele despre Ungaria de pe Blog-ul directbooking.ro

  Lucruri mai puțin știute despre Budapesta

  25.10.2019 Ungaria

  Un oraș într-un cadru natural uimitor, cu un patrimoniu arhitectural și istoric bogat, care oferă o combinație de neegalat între cultură, gastronomie înfloritoare și avantajele apelor termale și ale obiectivelor din patrimoniul mondial. Se numește Budapesta.