Autocar Revelion Ungaria 2020
Filtre: Categorie: Revelion×Transport: autocar× (3 oferte, 313.3EUR - 703.2EUR)

Afiseaza harta
Expo Congress Hotel, Budapesta

Expo Congress Hotel  

   Scor 7.3 din 1 comentarii

Budapesta, Budapest Metropolitan Area, Ungaria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Autocar (09.09 - 02.01.2020)
 • Fara transport
Revelion Budapesta Autocar Revelion 2020, Budapesta

Revelion Budapesta Autocar Revelion 2020

Budapesta, Budapest Metropolitan Area, Ungaria

  • Autocar (29.12 - 02.01.2020)
   Date de plecare: 29.12
  Circuit Revelion Budapesta Si Excursie La Viena 5 Zile Autocar Budapesta, Budapesta

  Circuit Revelion Budapesta Si Excursie La Viena 5 Zile Autocar Budapesta

  Budapesta, Budapest Metropolitan Area, Ungaria

   • Autocar (29.12 - 02.01.2020)
    Date de plecare: 29.12

   Sejur Autocar Revelion Ungaria

   Aceasta modalitate de transport cu autocarul reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

   Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Revelion Ungaria. Puteti rezerva hotelul preferat din Ungaria cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru Revelion Ungaria care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

   Calatoria cu autocarul pentru Revelion Ungaria constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din Romania, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

   Pentru a petrece o vacanta in statiunile de Revelion Ungaria, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

   Sejur Autocar Revelion Ungaria 2020 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar Revelion Ungaria - Alege din 3 oferte cu plecari din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati, Brasov, Arad si rezerva online prin DirectBooking.ro