Oferte cazare Velence, Ungaria Ungaria iarna 2023
(152 oferte, 50EUR - 500EUR)
Mediterrán, Velence

Mediterrán

Velence, Ungaria, Ungaria

  • Fara transport
  Ludwig Hotel, Velence

  Ludwig Hotel

  Velence, Ungaria, Ungaria

   • Fara transport
   Motel M7, Velence

   Motel M7

   Velence, Ungaria, Ungaria

    • Fara transport
    Kemping, Velence

    Kemping

    Velence, Ungaria, Ungaria

     • Fara transport

     Oferte Velence

     Velence, Ungaria, Ungaria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

     Partiile de ski din Velence sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Velence pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Velence sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

     Conditiile de zapada sunt excelente in Velence oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

     Echipamentul de instalatii pe cablu din Velence garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Velence va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

     Oferte cazare Velence, Ungaria, Ungaria iarna 2023 - 2024 - Alege din 76 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

     Intrebari frecvente despre Velence

     Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Velence?

     TEKERGő eTTEREM eS MOTEL, MEDITERRáN, MARKó PANZIó, KAVICS SPA KLUBHOTEL, HOTEL JUVENTUS sunt cele mai populare hoteluri din Velence

     Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Velence?

     Hotel Velence Resort Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Velence ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Velence.

     Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Velence?

     House Magnolia sunt cele mai apreciate hoteluri din Velence ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Velence.